Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Започва приема на заявления за включване в проект „Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19 в община Крушари“, по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „3.1 -Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19“, Оперативна

Община Крушари подготвя проект по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „3.1 -Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19“по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане 2014-2020г., съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица (ОПХ, ФЕПНЛ).

В изпълнение на изискванията на процедурата, Община Крушари обявява прием на заявления на кандидати за потребители за получаване на топъл обяд.

Допустими целеви групи са:

1. Лица без доходи или с ниски доходи под линията на бедност - хора в затруднение поради влошената икономическа обстановка в страната, хора, които поради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неблагоприятно протичане на инфекцията.

2. Лица, поставени под карантина - без доходи или с ниски доходи под линията на бедност и нямат близки, които да им окажат подкрепа.

3. Лица, обект на социално подпомагане, за които е установена нужда от допълнителна подкрепа и в условията на извънредна епидемична обстановка, са в невъзможност да задоволят основните си жизнени потребности.

 

Принадлежността на идентифицираните лица към допустимите целеви групи ще бъде потвърждавана от Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Добрич.

Всеки желаещ следва да представи попълнени следните документи:

- Приложение № 2  Заявление – декларация – по образец;

- Приложение № 20 Декларация за разкриване на данъчна и осигурителна информация за всяко съжителстващо лице – по образец.

Желаещите да бъдат включени, които живеят в населените места на община Крушари могат да подадат своите заявления и подкрепящите документи към тях при кметовете на селата, а жителите на с. Крушари – в деловодството на Общинска администрация в срок от 07.12.2020 г. до 17.00 часа на 11.12.2020 г.

Прикачени файлове

Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай