Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Покана за участие като член на комисия за извършване на подбор на участниците, разглеждане и оценка на офертите при възлагане на обществена поръчка по реда на чл. 20, ал. 2, т. 2 от ЗОП с предмет: „Упражняване на независим строителен надзор при изпълнение

Покана за участие като член на комисия за извършване на подбор на участниците, разглеждане и оценка на офертите при възлагане на обществена поръчка по реда на чл. 20, ал. 2, т. 2 от ЗОП с предмет: „Упражняване на независим строителен надзор при изпълнение, снимка 1

Във връзка с провеждано от Община Крушари възлагане на обществена поръчка по реда на чл. 20, ал. 2, т. 2 от ЗОП с предмет: „Упражняване на независим строителен надзор при изпълнение на строителството по проект "Рехабилитация на водопроводи в населени места от община Крушари“, открита с Решение № РД-08-457/01.10.2018 г., публикувана в РОП с уникален номер № 00613-2018-0007, Ви отправям покана за участие като членове на комисия за извършване на подбор на участниците, разглеждане и оценка на постъпилите оферти по горепосочената обществена поръчка.

В състава на Комисията ще бъдат назначени 1 експерт „Юрист, 1 експерт „ВиК инженер“ и 1 експерт „Пътен инженер“.

Кандидатите следва да отговарят на следните минимални изисквания:

1. За експерт „Юрист“– професионална квалификация „Правоспособен юрист“

2. За експерт „ВиК инженер“– завършено висше техническо образование, степен „магистър”, специалност „ВиК” или еквивалент.

3. За експерт „Пътен инженер“– завършено висше техническо образование, степен „магистър” по специалност „Транспортно/пътно строителство“ или еквивалент.

Първото публично заседание на комисията по отваряне на постъпилите оферти ще се проведе на 23.10.2018 г. от 11:00 часа в сградата на Общинска администрация Крушари, с адрес с. Крушари 9410, ул."Девети септември" №3-А.

Във връзка с гореизложеното и при проявен от Ваша страна интерес, моля в срок до 17:00 часа на 22.10.2018 г. да представите в деловодството на община Крушари, на адрес: с. Крушари, област Добрич, ул. „Девети септември” №3-А или на официалния e-mailна общината – krushari@dobrich.net, предложение съдържащо следните задължителни документи:

1. Копие на документ/и доказващи професионална квалификация;

2. Копие от документ за самоличност;

3. Ценово предложение за извършената услуга в лева.

В изпълнение на разпоредбите на чл. 51, ал. 3 от ЗОП избраните външни експерти ще бъдат уведомени за сключване на писмен договор за изпълнение на услугата.

Моля към предложенията си да посочите телефон за връзка, както и имейл адрес.

Покана може да видите тук.

Прикачени файлове

Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай