Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Над двеста деца ще вземат участие празника за 1-ви юни в община Крушари

Над двеста деца ще вземат участие празника за 1-ви юни в община Крушари, снимка 1

Честването на Първи юни – деня на детето в община Крушари започна още на 31 май. Всички деца от детските градини, както и малките ученици от първи до четвърти клас, станаха активни участници в детско шоу, водено от актьорите на Силистренския драматичен театър. В салона на народното читалище в с. Крушари два часа над двеста деца пяха, танцуваха и се забавляваха с атрактивни игри и състезания. Днес малчуганите от групите към детската градина ще гостуват на читалищата в Телериг, Лозенец и Коритен, където са им приготвени нови изненади и забавления. Снимки от събитието може да видите тук.

От 10 часа в Спортната зала на средното училище в Крушари за децата от първи до четвърти клас е подготвено специално тържество. Професионални аниматори ще включат децата в спортни и музикални състезания, индивидуални и групови надпревари. За всички участници са подготвени лакомства и сладоледени изкушения.

В Деня на Ботев, 2-ри юни, деца и ученици, заедно със своите учители, ще поставят цветя и венци пред войнишките паметници в община Крушари в знак на почит към загиналите за свободата на България.

За лятната ваканция Местната комисия за борба с противообществените прояви сред малолетни и непълнолетни, подготвя програма, с която свободното време на децата да бъде осмислено, ангажирано в творчески дейности, спорт, занимания по интереси, конкурси и състезания.

Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай