Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Съобщение относно публично обсъждане проекта на План за интегрирано развитие на община Крушари за периода 2021-2027г.

 Уважаеми жители на община Крушари,

В изпълнение на чл.23 от Закона за регионално развитие и чл.19, ал.1 от Правилника за прилагане на Закона за регионално развитие предоставяме за публично обсъждане проекта на План за интегрирано развитие на община Крушари за периода 2021-2027г. Предвид наложените ограничителни мерки, свързани с овладяването и разпространението на COVID-19, процесът на публично обсъждане на стратегическия документ ще се проведе неприсъствено.

Вашите мнения, забележки, коментари по ПИРО 2021-2027г. можете да депозирате в Общинска администрация –Крушари, ул.”Девети септември” № 3-А  в срок до 15.03.2021г. или по електронен път на електронната поща на община krushari@krushari.bg

Общинските планове за развитие са елемент от йерархичната система от документи за стратегическо планиране и програмиране на регионалното развитие. Те са регламентирани със Закона за регионалното развитие и се изготвят за период на действие от 7 години, който съвпада с новияпрограмен период на Европейския съюз. Водещ принцип при разработването им е партньорството с широк кръг заинтересовани страни – организации, институции, икономически и социални партньори, както и физически лица и представители на юридически лица, имащи отношение към развитието на общината.ПИРО ще определи средносрочните цели и приоритети за развитие на общината, отчитайки нейните специфични характеристики и потенциал. В плановия документ са дефинирани проектни идеи за финансиране със средства от европейския и общински бюджети, както и от други източници.

 

Проектът на изготвения ПИРО на община Крушари за периода 2021-2027 г., е достъпен на интернет страницата на общината. 

Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай