Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Заседания на постоянните комисии на Общински съвет-Крушари

На 08.09.2014 година в заседателната зала на община Крушари ще се проведат заседания на постоянните комисии на Общински съвет-Крушари
Заседания на постоянните комисии на Общински съвет-Крушари, снимка 1
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КРУШАРИ,ОБЛАСТ ДОБРИЧ
с.Крушари,тел:05771/2272,факс: 2136
E-mail obst@krushari.bg
site: www.krushari.bg
 
 
 
 
 
 
 
   На основание чл. 52 ал. 1  от Правилника за организацията и дейността на  Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, свиквам заседание на Постоянната комисия по „Образование, култура, спорт, младежки дейности, здравеопазване, социална политика, вероизповедания, демографски и етнически въпроси” на  08.09.2014 г. от  15.00 часа  в  заседателната зала на община Крушари, при следния проект за
 
 
                                                        Д Н Е В Е Н    Р Е Д:
 
1.Предложение относно разрешение на финансиращия орган за осигуряване на допълнителни средства, извън определените единни разходни стандарти за съответната дейност за обезпечаване на учебния процес при формиране на слети паралелки  от I до XII клас с не по-малко от 10 ученика в клас и паралелки, в които броя на учениците е не по-малко от 10 в клас  в училищата на община Крушари за учебната 2014/2015 година.
 
  Докладва: Д. Стефанов–кмет на общината
 
 
 
ЗЛАТИ КИРОВ:/П/
Председател на ПК
 
 
 
 
 
   На основание чл. 52 ал. 1  от Правилника за организацията и дейността на  Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, свиквам заседание на Постоянната комисия по „Международно сътрудничество  и  европейски програми, устройство на територията, пътна и селищна мрежа, екология и благоустрояване, търговия, услуги и туризъм” на 08.09.2014 г. от  15.30  часа в заседателната зала на община Крушари, при следния проект за
 
                                                         Д Н Е В Е Н    Р Е Д:  
  
1. Докладна записка относно съответствие на проект «Ремонт на ул. «Девети септември», ул. «Христо Смирненски» и ул. «Хан Телериг» в с. Крушари» с приоритетите на  Общинския план за развитие за периода 2014-2020 година на община Крушари.
           
   Докладва: Д. Стефанов–кмет на общината
                      
2. Докладна записка относно съответствие на проект «Ремонт на ул. «Подобряване на културната инфраструктура чрез закупуване на отоплителна техника  и обзавеждане за нуждите на  НЧ „Йордан Драгнев-1894” с. Крушари, НЧ Стефан Караджа-1936” с. Телериг и НЧ „Кирил и Методий-1941” с. Ефр. Бакалово» с приоритетите на  Общинския план за развитие за периода 2014-2020 година на община Крушари.
            
   Докладва: Д. Стефанов–кмет на общината
                      
3. Докладна записка относно съответствие на проект «Ремонт на ул. «Изграждане на център за временни изложения с туристическа цел в община Крушари» с Приоритет 2 «Насърчаване развитието на устойчив туризъм, базиран на природно и културно наслество «, специфична цел 1 Налагане на местен туристически продукт, мяркя 1  Създаване на местен туристически продукт: представяне на мустните туристически забележителности в реалното и виртуалното пространство»  от  Общинския план за развитие за периода 2014-2020 година.
              
   Докладва: Д. Стефанов–кмет на общината
     
4. Докладна записка относно отмяна на Решение № 10/111 по Протокол № 10, прието в заседание на Общински съвет на 15.08.2014 година.
       
   Докладва: Д. Стефанов–кмет на общината
 
5. Докладна записка относно издаване на запис на заповед от община Крушари в полза на ДФ „Земеделие” – Разплащателна  агенция, обезпечаваща плащане на данък върху добавена стойност след извършено авансово плащане по договор № 08/322/00891 от 20.11.2012 г. по мярка 322 за Проект „Ремонт и внедряване на мерки за енергийна ефективност в сградите на читалищата в селата Крушари, Телериг и Ефрейтор Бакалово на община Крушари”, сключен между Община Крушари и ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция.
             
   Докладва: Д. Стефанов–кмет на общината
 
6. Предложение относно разрешение за изработване на проект за изменение на подробен устройствен план-план за регулация на с. Северняк, община Крушари.
 
   Докладва: Д. Стефанов–кмет на общината
 
 
 
 
ИВАН ЙОРДАНОВ:/П/
Председател на ПК
 
 
Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай