Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Община Крушари обявява свободни работни позиции за изпълнението на проект „Комплекс за социални услуги за деца от 0 до 7 години и техните семейства”

Община Крушари обявява свободни работни позиции за изпълнението на проект „Комплекс за социални услуги за деца от 0 до 7 години и техните семейства”, снимка 1

Община Крушари обявява свободни работни позиции за изпълнението на проект „Комплекс за социални услуги за деца от 0 до 7 години и техните семейства”

      Община Крушари стартира изпълнението на  дейности по реализирането на проект  „Комплекс за социални услуги за деца от 0 до 7 години и техните семейства”.  Проектът се финансира от Министерството на труда и социалната политика като в основните компоненти в него като изграждане на техническата инфраструктура за предоставяне на услугите чрез ремонт на общински сгради приключи през 2013г.
      През летните месеци предстои да започне предоставянето на две нови услуги.
      Първата услуга е насочена към  деца от подготвителните групи в  детските градини, които имат проблеми в усвояването на българския език, за които ще бъде отворено  лятно училище. Чрез допълнителни занимания, игри, излети и кратки екскурзии на децата ще бъде предложена възможност за допълнителна подготовка за равен старт в училище. Планираният брой деца, които ще ползват услугите е 60, основно от селата Крушари и Лозенец.
     Втората услуга е ориентирана към бебета и деца до 7 години, като са предвидени здравни консултации от педиатър и детски стоматолог. Консултациите по превенция на детското здраве ще са с различен интензитет в зависимост от възрастта на детето и здравословния му статус. Работата на педиатър и детския стоматолог ще бъде подпомагана от медицинска сестра и медиатор. Предлаганата здравна грижа е насочена към над 150 деца.
     На официалния  сайт на Община Крушари е публикувана на покана за заявяване на интерес за всички позиции, свързани с предоставянето на здравни и образователни услуги. Приемат се документи за длъжностите педагози, медиатори, лекар-педиатър, лекар-стоматолог, медицинска сестра. Документите са достъпни в меню „Конкурси, търгове, обявления”, както и на разположение в Общинска администрация, стая 307.

Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай