Община Крушари кмет

Илхан Мюстеджеб

Телефон: +359 5771 2024
Факс: +359 5771 2136
Имейл адрес: ilhan.mustedzheb@krushari.bg
ЗАТВОРИ
ЗАТВОРИ

Община Крушари ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Председател ОбС Видин Каракашев

Телефон: +359 5771 22 72,
вътрешен 306
ЗАТВОРИ

Българи и чужденци вече могат да плащат само по ЕГН или ЕИК данъците си към Община Крушари от страната и света

Българи и чужденци вече могат да плащат само по ЕГН или ЕИК данъците си към Община Крушари от страната и света, снимка 1

От 23 април Община Крушари пусна модерна услуга за жителите си.  Желаещите вече могат да плащат автоматично всички местни данъци и такси, от която и да е точка на страната в касите на ИЗИПЕЙ (Easypay) и по интернет от целия свят чрез системата ИПЕЙ (ePay). Плащането се извършва бързо, евтино и много лесно само със съобщаване на ЕГН-то на физическите лица или ЕИК-а на фирмите.

Таксата за плащане от каса на ИЗИПЕЙ е минимална - от 1 до 5 лева върху общата сума за всички данъци. Само 0.40 лв. за един вид данък е таксата през интернет (ePay). Интернет плащането се извършва след надлежна регистрация в сайта ИПЕЙ и следване на всички указателни стъпки в него.

По новия начин местните данъци могат да се плащат,  без да се носят печатните съобщения, ако те са забравени или изгубени. Не е нужно да се попълват каквито и да е документи. ИЗИПЕЙ към момента има над 2 282 каси и офиси в цяла България.

ИЗИПЕЙ работи с каси и в страни като Турция, Кипър, Гърция, САЩ, Канада, Австралия. Специално за Турция дружеството работи в партньорство с банка АКТИФ. В страната тя има 14 000 офиса, на които от юни се пуска автоматичното разплащане на битовите сметки и данъците към България.

Подробна информация, къде се намират всички офиси на ИЗИПЕЙ в България, може да видите ето тук: http://www.easypay.bg/?p=offices_list
Те са с гъвкаво работно време, удобно за хората, а повечето от тях работят и в почивни, и празнични дни.

Към началото на страницата

Настройки на сайта

Достъпност
За потребители
с дислексия
Размер на текста

-16px+

По подразбиране

Карта на сайта
Разгледай